Vásároljon online!

Vásároljon kényelmesen webáruházunkból, rengeteg időt megspórolva ezzel Önnek.

irány a bolt

Egyéb információk

Beszereléssel kapcsolatos részletes információkkal kapcsolatban keressen minket elérhetőségeinken.

Indításgátlók / Rablásgátlók

Meta M43 Inditásgátló és rablásgátló

- Közelítő kártyás - 2 pontos blokkolás - Index villogtatás - Rablásgátlás - Elektronikus szervizkulcs

Beszerelt ár 69900 FtA Meta M43 típusú készülék igen nagy előnye, hogy egy teljesen automatikusan működő transzponderes kártyával használható. A közelitőkártya igen kis mérete lehetővé teszi, hogy kényelmesen elférjen, pl. a pénztárcában vagy az autóstáskában. Amennyiben a kártya a gépjármű közelében van, úgy az autó indítható, illetve járó motornál, ajtónyitás után elindul a rablásgátlási folyamata, ha a közelitő kártya kikerül az autó pár méteres hatókörzetéből. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy, ha kártya ott van az autónál, akkor a gépkocsi használható, ha nincsen, akkor a jármű nem vihető el, illetve 1-2 percen belül megáll és nem indítható be újra, csak akkor, ha a kártya ismét hatótávon belülre kerül. A készülékhez 2 db dinamikus kódos kártya tartozik, melyeknek a felhasználói biztonságát növeli, hogy amennyiben a bennük lévő elem kezd lemerülni, azt időben visszajelzik a tulajdonos felé; tehát nem fordulhat elő az, hogy a jogos használó alatt is leáll a saját autója. Abban az esetben, ha ez mégis előfordulna, a készülék tartozéka egy elektronikus szerviz kulcs, mely segítségével szerviz állásba lehet kapcsolni a készüléket ennek elönye, hogy a szervizben nem kell átadni a kártyákat.

InCarBlue Bluetooth Inditásgátló és rablásgátló

- Gyors azonosítás és azonnali indíthatóság a nyomógombos Easy-Go járművekhez is - Biztonságos motor leállítás, buzzer előjelzés a kabinban, vészvillogó jelzés, gyári kürt vagy utólagos sziréna szaggatott vezérlés - Fekete kábelköteg, védett FET-es kimenetek az irányjelzőkhöz, 20A terhelhető relé - PIN 2 kóddal védett Beállítás menü, a telefonok párosításához, törléséhez, a biztonsági funkciók beállításához - Alapban zárt blokkolás áramkör a hibakód mentes működéshez ( BMW, AUDI ) - RS232 ( RX-TX ) kommunikáció egyéb GPS egységgel, távoli elérés az operátornak ( szerviz mód, blokkolás, stb ) - Távoli sofőr azonosítás GPS központok, flottakezelők számára Bluetooth-on - Státusz kimenet ( párosított mobiltelefon a hatókörben ) egyéb elektronikáknak, vezérléseknek - Automatikus központizár vezérlés, Keyless funkció (opcionális)

Beszerelt ár: 69900 Ft

Innovatív gépjárművédelmi termék, amely a hagyományos indításgátló-rablásgátló-riasztó funkciókat ötvözi a felhasználó maximális kényelemével. Nincs szükség a zsebben-pénztárcában hordott rádiós jeladókra, aktív vezetői kártyákra. A jogos felhasználói azonosításhoz csak egy BLUETOOTH képes mobiltelefonra van szükség, amit előbb "feltanítottunk" az InCarBlue eszközhöz ( max. 5 telefon ) ezután a rendszer azonnal üzemkész és automatikusan működik. A védelmi szint és a működés jellege többféleképpen konfigurálható, indítás és rablásgátlás üzemmód, késleltetett azonosítás ( illetéktelen indítás után a jármű a forgalomban áll meg, a tolvaj komfort zónáján kívül ) csak indításgátlás üzemmód, biztonsági üzemmód, másodlagos azonosítás lehetőség ( gyári nyomógomb vagy utólag szerelt rejtett nyomógomb megnyomása is szükséges ) A rendszer lemerült - működésképtelen telefonkészülék esetén is használható, PIN kódos vészkikapcsolás és szerviz üzemmód. Az InCarBlue eszköz használata mellet természetesen továbbra is használható a gyári vagy utólagos kihangosító- zene lejátszás Bluetooth-on.

Skybrake Inditásgátló és rablásgátló

- Közelítő kártyás - 1 pontos blokkolás - Rablásgátlás

Beszerelt ár: Nem kapható
A SKYBRAKE DD2 rendszerrel felszerelt járművek csak akkor használhatók, ha a személyi adó-vevő (kártya) hatótávolságon belül van, ami max. 2 méter. Ha a járművet kártya nélkül indítják be, vagy menet közben eltávolítják a hatókörzetből, 50 másodpercig működik a motor, mielőtt a rendszer aktiválódik. Ezt megelőzően 30 másodperces figyelmeztető jel hallatszik az utastérben. Amikor a SKYBRAKE DD2 normál üzemmódban működik, nincs semmilyen látható jele, hogy a jármű fel van szerelve ezzel a biztonsági rendszerrel!

An 780 Inditásgátló

- 2 elektronikus aramkor blokkolasara alkalmas - Automatikus elesedes - LED vissza jelző
Beszerelt ár: 34900 Ft. A AN-780 IMO indításgátló transzponder (közvetlen csatlakozás nélkül) 125 kHz-es frekvencián működik, alapfunkciókat biztosít, megelőzve ezzel a lopást. A AN-780 IMO rendelkezik 2 beépített adóval, a megszakító áramkörök működtetéséhez, amelyek NC érintkezőkkel vannak felszerelve az elektronikus áramkörök megszakításához.

Szenzoros Inditásgátló

- Szerviz mod - 1 pontos blokkolás

Beszerelt ár: 17900 Ft

Az autó tetszőleges test pontját és az indításgátló szenzorját kell megérinteni miközben az autó gyújtáson van ez után indítható az autó. Szerviz üzemben, nem kell a szervizben elárulni a szenzor helyét.