Vásároljon online!

Vásároljon kényelmesen webáruházunkból, rengeteg időt megspórolva ezzel Önnek.

irány a bolt

Egyéb információk

Beszereléssel kapcsolatos részletes információkkal kapcsolatban keressen minket elérhetőségeinken.

Kihangosítók

Bury C9048 autóskihangosító

GSM kihangosítás 2 hangszórón! Fix beépítésű (beépítést igénylő) autós Bluetooth mobiltelefon kihangosító egység, akár két telefon egyidejű csatlakoztatásával (Multipoint), rádió némítással, A2DP zenelejátszással. Támogatja a mobiltelefonok hangvezérlő funkcióit. Tökéletes hangminőség a jármű hangrendszernek köszönhetően. A készülék szoftvere könnyedén frissíthető.

Beszerelt ár: 51900 Ft

Bury C9056 autoskihanosító

Fix beépítésű(beépítést igénylő) autós Bluetooth mobiltelefon kihangosító egység, rádió némítással, levehető érintőképernyővel. SMS, Telefonkönyv, híváslista, hálózat, töltöttség, térerő megjelenítése, számtárcsázás. Állítható kijelző színsémák - a fényszenzor a nappali és éjszakai színmódokat automatikusan átváltja. A CC 9055 kihangosító felismeri a mobilkészülék tárolt hangcímkéit így azok a kihangosítón egy gombnyomással elérhetőek. Tökéletes hangminőség a jármű hangrendszernek köszönhetően. A készülék szoftvere könnyedén frissíthető.

Beszerelt ár: 72900 Ft

Bury C9060 autóskihangosító

Fix beépítésű(beépítést igénylő) autós Bluetooth mobiltelefon kihangosító egység, rádió némítással, levehető érintőképernyővel. SMS, Telefonkönyv, híváslista, hálózat, töltöttség, térerő megjelenítése, számtárcsázás. Állítható kijelző színsémák - a fényszenzor a nappali és éjszakai színmódokat automatikusan átváltja.A teljes menünavigáció hangvezérlésű. A text-to-speech hangrendszer a készülék hangvezérlése és a hanghívás funkció (hangtanítás nélkül is használható!) mellett a kijelzett információ hangos megjelenítésére is képes. Tökéletes hangminőség a jármű hangrendszernek köszönhetően. A készülék szoftvere könnyedén frissíthető.

Beszerelt ár: 82900 Ft

Nokia CK-100 autókihangosító

Termékjellemzők A Nokia autóskészlet CK-100 beszerelése rendkívül egyszerű, a hangot pedig az autó kompatibilis hangszórójából élvezhetjük bekötés után. Hívás az irányítógombbal Tekerje meg vagy nyomja meg az irányítógombot hívás fogadásához, befejezéséhez illetve a hangerő szabályzásához. Segítő szavak A Nokia Talk útmutató szóban jelzi, ha a készülékek párosítása megtörtént, felszólít, hogy hívások kezdeményezéséhez használjunk inkább hangtárcsázást és még sok más előnyét élvezhetjük. Minőségi hang A DSP-nek köszönhetően a környezeti zajok kiszűrésre kerülnek, továbbá az autóskészlet automatikusan elnémítja a rádiót bejövő hívás esetén.

Beszerelt ár: Nem kapható Ft

Parrot CK3000 autóskihangosító

- A Parrot CK3000 az alábbi szolgáltatásokat nyújtja: - Drótnélküli kapcsolat telefonjával Bluetooth kapcsolat segítségével; - Teljes körű duplex kihangosított beszélgetés, visszhangszűréssel és DSP-vel; - Háttérzaj csökkentés; - Hangfelismerés 300 elemig* - Automatikus összehangolás mobiltelefonja telefonkönyvével*; - Az autórádió automatikus némítása és a gépkocsiban elhelyezett mikrofonok automatikus aktiválása; - Maximum 3 telefon összekapcsolása
(* Csak egyes telefonok esetében)

Beszerelt ár: 52900 Ft

Parrot CK3100 autóskihangosító

A Parrot CK3100 által lehetővé válik a biztonságos és kényelmes híváskezelés anélkül, hogy a mobiltelefont használni kellene. A vezeték nélküli kapcsolat a telefon és a kihangosító között, valamint a hangfelismerő rendszer azonnal működésbe lép a telefon bekapcsolása után. A CK3100 LCD kijelzőjén sokféle információ jelenik meg, többek között a hívó azonosítója, a hálózati jelerősség, vagy az utoljára fogadott hívások. A nagyméretű, kontrasztos számjegyek egy pillantásra leolvashatóak.

* Problémamentes kéz nélküli használat * Vezetés közbeni kényelem és biztonság * Tökéletes kezelőfelület LCD-vel * Minden Bluetooth telefonnal működik * Bármely gépjárműbe beszerelhető * Automata rádiónémítás * Az autó hangszóróit használja * Szabályozható hangerő * Minőségi hangzás (DSP) * A rendszer 5 eszköz által használható * Nincs tartó és vezeték, nincs töltést igénylő headset akkumulátor * Hangfelismerő tárcsázó * Frissíthető software


Beszerelt ár: 62900 Ft

Parrot CK3200 autóskihangosító


A CK3200 egy 128x160 pixeles, 262 000 színárnyalatú TFT-kijelzőt mondhat magáének, amely a mobiltelefonok között is megállná a helyét. Ennek egyenes következményeként olyan tulajdonságokkal is sikerült felruházni a szettet, amely eddig nem volt lehetséges. A fényerő- ls kontrasztszabályozással ellátott display a telefon névjegyzékében tárolt hívófélfotókat képes bejövő híváskor kijelezni. Szintén mobilokra jellemzően nemcsak a háttérkép, hanem egész színsémák állíthatóak be a színes kijelzőn. Végül pedig, de nem utolsósorban hifi polifonikus csengőhangokat választhatunk ki a bejövő hívások jelzésére. A szett 5 telefon kapcsolódását teszi lehetővé, egyszerre természetesen csak egyet kezel közülük. A megfelelő Bluetooth-profillal rendelkező mobiloknak nemcsak a névjegyzékét, hanem a híváslistáját is lekéri, valamint a legfontosabb adatok (töltöttség, térerő) is megjelennek. Említésre méltó még a full duplex üzemmód, a visszhangelnyomás, illetve a 150 névre kiterjedő hangfelismeréses hívás.

* Problémamentes kéz nélküli használat * Vezetés közbeni kényelem és biztonság * Tökéletes kezelőfelület TFT-vel * Minden Bluetooth telefonnal működik * Bármely gépjárműbe beszerelhető * Automata rádiónémítás * Az autó hangszóróit használja * Szabályozható hangerő * Minőségi hangzás (DSP) * A rendszer 5 eszköz által használható * Nincs tartó és vezeték, nincs töltést igénylő headset akkumulátor * Hangfelismerő tárcsázó * Frissíthető software

Beszerelt ár: 69900 Ft