Vásároljon online!

Vásároljon kényelmesen webáruházunkból, rengeteg időt megspórolva ezzel Önnek.

irány a bolt

Egyéb információk

Beszereléssel kapcsolatos részletes információkkal kapcsolatban keressen minket elérhetőségeinken.

Motortérzárak

Változárak mellé és az autó motorterében lévö tartózékok védelmére nélkülözhetetlen. Riasztóval vagy külön is vezérelhető. A termékek örök cseregaranciásak!

P04 típusú elektromechanikus motortérzár

A P 04 típusú motortérzár a nyitókar és a motorháztető-zár közé a nyitóbowden megszakításával, a tartozékként szállított tartókonzol segítségével a doblemezre vagy a zárhídra van szerelve a típus adta lehetőségek szerint. Az eszköz egy szabadonfutó szerkezet, ami a riasztóberendezés kikapcsolásakor és/vagy a gyújtáskapcsoló bekapcsolásakor a szerkezetbe épített kapcsoló áram alá kerül, és a nyitókar megmozdításának pillanatában feszültséget ad a reteszelő csap mozgató elemének, az összereteszeli a szabadonfutó elemeket, tehát a nyitókar kényszerkapcsolatba kerül a zárral, ezért a motortér rendeltetésszerűen nyitható. Az eszköz áramfelvétele riasztóberendezés kikapcsolt és/vagy a gyújtáskapcsoló bekapcsolt állapotában csak a nyitókar meghúzásakor van, ami 130-140 mA, viszont a kar elengedésével az áramfelvétel megszűnik. A gyújtáskapcsoló kikapcsolásakor és/vagy a riasztóberendezés bekapcsolásakor a a szerkezetbe épített kapcsoló áram ellátása megszűnik, ezért a nyitókar meghúzásakor nem tud létrejönni a nyitó kar és a zár között a kényszer kapcsolat, tehát a motorháztető nem nyitható. Ebben az állásban az eszköznek semmilyen áramfelvétele nincs. Akkumulátor lemerülés vagy vezérlési meghibásodás esetére a beszerelőnek, vésztáplálásról gondoskodni kell.

RFID vezérléssel kiegészithető ekkor egy RFID kulcstartót kell egy bizonyos ponton elhuzni és ez után nyitható a motortér KB 30 másodpercig.

Beszerelt ár: 33900 Ft a nagyobb biztonság érdekében RFID vezérléssel +10000 FtP05 típusú elektromechanikus motortérzár

P 05 típusú motortérzár a nyitókar és a motorháztetőzár közé a nyitóbowden megszakításával, a tartozékként szállított tartókonzol segítségével a doblemezre vagy a zárhídra van szerelve a típus adta lehetőségek szerint. Az eszköz egy szabadonfutó szerkezet, ami a szabadonfutó elemeket állandóan összereteszelt állapotban tartja, tehát a motorháztető állandóan nyitható állapotban van. A riasztóberendezés bekapcsolásakor és/vagy a gyújtáskapcsoló kikapcsolásakor a szerkezetbe épített kapcsoló áram alá kerül, és a nyitókar megmozdításának pillanatában feszültséget ad a reteszelő csap mozgató elemének, ami megszünteti a szabadonfutó elemek összereteszeltségét, tehát megszűnik a nyitókar és a motorháztető zár kényszerkapcsolata és a zár nem nyitható. Amikor a nyitókar alaphelyzetbe kerül, a kapcsoló elveszi a feszültséget a reteszelő csap mozgató eleméről, és a szerkezet visszaáll alaphelyzetbe. A riasztóberendezés kikapcsolásakor és/vagy a gyújtáskapcsoló bekapcsolásakor a szerkezetbe épített kapcsoló áram ellátása megszűnik, tehát mivel feszültség hiányában a szabadonfutó elemek összereteszeltsége a nyitókar meghúzásakor nem szűnik meg, a zár és a nyitókar kényszerkapcsolata megmarad, a zár üzemszerűen nyitható. Az eszköz áramfelvétele riasztóberendezés bekapcsolt és/vagy a gyújtáskapcsoló kikapcsolt állapotában csak a nyitókar meghúzásakor van, ami 130-140 mA, viszont a kar elengedésével az áramfelvétel megszűnik. Előnye hogy akkumulátor lemerülése vagy a vezérlés bármilyen meghibásodása esetén is a motorháztető nyitható marad.

RFID vezérléssel kiegészithető ekkor egy RFID kulcstartót kell egy bizonyos ponton elhuzni és ez után nyitható a motortér KB 30 másodpercig.

Beszerelt ár: 33900 Ft a nagyobb biztonság érdekében RFID vezérléssel +10000 Ft