Vásároljon online!

Vásároljon kényelmesen webáruházunkból, rengeteg időt megspórolva ezzel Önnek.

irány a bolt

Egyéb információk

Beszereléssel kapcsolatos részletes információkkal kapcsolatban keressen minket elérhetőségeinken.

Váltózárak

Defend Lock váltózárÚj típusú, henger alakú, nem kell a zártüskét kivenni a váltózár zárszerkezetéből. A kardánalagútba épített, a gépkocsi karosszériájára oldhatatlan csavarkötéssel felerősített váltózárszerkezet. Bezárása egy toló és egyben fordító mozdulattal történik. A váltózár ellen áll a fúrásnak és savazásnak.

Defend Lock váltózár Beszerelt ár: Már nem kapható

Akciós!!! Beszerelt ár: Ft

Bear-Lock váltózárA Bear-Lock váltózár a sebváltókar borítása alá kerül beszerelésre. A zár reteszelő tüskéje hátramenet vagy "P" állásban rögzíti a sebességváltó kart, illetve annak rudazatát, így megakadályozza a váltást.
A zár váza egy nagy szilárdságú acél keret, mely lézervágóval lett kialakítva a kívánt formára. Ehhez a kerethez rögzítették a zárat rejtő zárt acél tokot, mely megvédi a speciális, biztonsági zárbetétet a különböző külső behatásokkal szemben (fúrás, vésés, savazás, fűrészelés, zártörés stb).
A sebességváltást megakadályozó reteszelő tüske nagy szilárdságú, keményre edzett acélból készül, mely kíválló biztonságot garantál.
Mind a stiftes mind a "Press&Lock" váltózárhoz három darab pontfuratos kulcsot és egy kódkártyát kap minden Bear-Lock váltózár tulajdonos. További kulcsokat csak a tulajdonos igényelhet a kártyán feltüntetett adatok alapján.


Bear Lock váltózár Beszerelt ár:68900 Ft

Dimond Lock "Comfort Lock"váltózárEsztétikus kivitelben rendkívül egyszerű és kényelmes kezelhetőséget biztosít. Csupán a kulcs elfordításával egyetlen mozdulattal oldható a váltórudazat rögzítése. A váltókart hátrameneti fokozatban rögzíti (automata sebességváltóval rendelkező gépjárművek esetén parkolóállásban) és megakadályozza az előremeneti fokozatok kapcsolását. Rejtett, hozzáférhetetlen, autóspecifikus tartókonzolokkal kerül beszerelésre
A rendszerben 24 csap pár található a zárbetét mindkét oldalában. A letapogatás elleni védelmet a speciálisan tervezett azonos hosszúságú biztonsági csapok biztosítják. Mind a 24 csap-pár négy lépés mélységben variálható. A négy, sugár alakban elhelyezett csapsort tetszőlegesen elhelyezhető és így megszámlálhatatlan variációhoz juthatunk. A maximális biztonságot ugyancsak garantálja, hogy pótkulcsot csak a gyárban, aláírás, jelszó és kódkártya ellenében készítenek.

Miért a Diamond Lock váltózárat válasszam?

A Diamond Comfort Lock váltózár a kardánalagútba a kárpitozás alá beépített és törőfejes anyákkal oldhatatlan kötéssel rögzített zárszerkezet.
A zárbetéten belül 24 db edzett csap védi a zárbetétet a külső behatólások ellen. Savazás, fúrás, zártőrés, zárfésű az edzett csapok és a kulcs oldalán elhelyezett mart fúratok miatt hatástalanok.
Szemben a piacon található "csöves" megoldású váltózárakkal a Diamond Lock egyedi kialakítású ?16 mm vastagságú edzett tüskék hosszirányú mozgatásával akadályozza a szabad váltást .
Használata nagyon kényelmes, a legtöbb esetben csak egy 180°-os fordulat szükséges a nyitáshoz, illetve a záráshoz.
Nincsen kihúzható alkatrésze így is csökkentve a meghibásodás lehetőségét, növelve a komfort érzetett.
5 év garancia tartozik a termékhez. A Diamond Lock váltózáraknak a garanciához nincs szűksége éves átvizsgálásra szemben más váltózáraknál!
A Diamond Lock váltózár Svájci magyar termék. Svájci zárbetét magyarországi autólopás tapasztalatok alapján.
A termék nemzetközi tanúsítványokkal és a hazai MABISZ engedéllyel egyaránt rendelkezik.


Dimond Lock váltózár Beszerelt ár: 65900 Ft